Ik BEN Bennie Sterenberg, getrouwd met Geanne en we hebben 4 prachtige kinderen. We wonen en leven in het mooie Winsum, parel van de provincie Groningen.

Ik weet wat het is om 'gevangen' te zitten in een baan of om werkloos te zijn. Toen ik zoekende was in mijn eigen ontwikkeling heb ik zelf een coachtraject doorlopen. In dit traject werd me duidelijk dat professioneel coachen was wat ik graag wilde doen. Inmiddels is deze wens gerealiseerd en heb ik mijn eigen coachpraktijk. Ik coach mensen die vastgelopen zijn in werk/prive, niet weten waar ze naartoe willen of hoe ze dat moeten aanpakken.

Ik ben een breed geïnteresseerd persoon met een passie voor de ontwikkeling van mensen en de verbetering van hun situatie. Woorden die bij mij passen zijn: luisteren, analyseren, doorzetten, verbinden, observeren.

Ik ben opgeleid als een TransforMissioneel (waardengedreven en missiegericht) coach bij CC Excellence Opleiding. Als foundation coach ben ik geregistreerd bij de NOBCCO.  Op dit moment ben Ik studerend voor Practitioner coach bij CC Excellence opleiding. (diplomering 2023)