Wat is jouw perspectief?

Jij bent precies zo geboren als de bedoeling was. Je hebt een geheel eigen mix aan kwaliteiten meegekregen en de (onstuitbare) behoefte om daar iets mee te doen wat betekenis voor je heeft.  Bij een taak, activiteit of functie die op een natuurlijke manier bij je past, kom je in een soort van roes en je vergeet alles om je heen. Je leven heeft 'betekenis'!

Je bent iemand. Ik weet niet wat je je daar bij voorstelt. Maar zijn zoals je bent bedoeld is trouw zijn aan jezelf. Daar bedoel ik mee dat je met je gaven en talenten die in jou zijn gelegd van betekenis bent voor jezelf en voor jouw omgeving.

Het kan zijn dat jij dat nu helemaal niet zo ziet en dat je even niet meer weet of je wel op de goede weg bent. Misschien ben je vastgelopen in je werk, je relatie of zit je vast in jezelf. Het kan zijn dat je gevangen voelt in je situatie of dat je het gewoon niet meer weet..

Te veel mensen weten het inderdaad niet. Weten niet waar ze voor willen gaan of wat ze belangrijk vinden.
Te veel mensen hebben niet genoeg aandacht geschonken aan datgene wat hen diep van binnen drijft.
Ik word heel blij als ik jou kan helpen zicht te krijgen op datgene waar jij naar op zoek bent.

Ben je op zoek naar nieuwe wegen of wil je dingen anders aanpakken? Ik daag je uit om in beweging te komen en een stap te zetten. Wil je je loopbaan een impuls geven of op zoek gaan naar je motivatie en drijfveren? Of wil je je relaties verbeteren en je gewoon vrij voelen in de keuzes die je maakt?

Zijn zoals je BENt bedoeld!

Voel je je aangesproken? 


Contact opnemen